AmirSyafiqah's FotoPage
Amir Syafiqah
By: Yusmi Yusuf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Farahdilah

E - cha
Ni kat Petrosains.. Aisha punya la takut kat Dinasour tu... :D
 
View all 6 photos...
Kenduri office mate mummy, pada 07072007....Selamat Pengantin Baru, Farah


Sunday, 27-May-2007 07:30 Email | Share | | Bookmark
Happy 7th Anniversary To Mummy and Abah

 
 
 
View all 8 photos...
Kek aiskrim.. Nyum nyum.. 2 Nama lagi tu dipaksa letak....Sejak dah pandai tulis nama sendiri ni mummy tak leh nak kelentong lagi dah....

Friday lepas, mummy cuti, pegi amik report card amir di sekolah dia. Ramai parents yg dtg. Amir ikut sekali...Kelas Amir nama Lavender cikgu Tusi guru kelas, An Indian teacher. Amir dapat no 2 dlm kelas. Share tmpt ngan kawan dia Haziq Aiman. Tmpt pertama budak pompuan. Cik gu ckp dia dah improve banyak. Masa mula2 dtg dulu punya la degil, melawan. Sekaranh ni dah jadi student kesayangan cikgu...Oh ya amir dpt markah 398/400. Math salah nya no 7. dia tulis terbalik.. Apa la...Tapi amir masih lemah dgn Bacaan bahasa malaysia. Tapi bahasa inggeris is much better. Agak nya b.malaysia ni banyak suku kata...Tak sempat nnak sembang dgn cikgu bahasa dia. sbb ramai parents tgh beratur tgu giliran....


Monday, 21-May-2007 01:09 Email | Share | | Bookmark
Eye On Malaysia

Dari Jauh
Mummy+Aisha
Amir+Maktok
View all 9 photos...
Weekend semalam Amir sekeluarga ke Taman Tasik Titiwangsa.. Turun je dari kereta dah muncung mulut..."Huh membosankan'' .. Itu la perkataan yg keluar bila dia tgk Tasik Titiwangsa.. Then bila jalan sikit baru la dia nampak Eye On Malaysia.. ''Eh Amir nak naik yg tu..'', Mummy sampuk ''Tadi bukan ka Amir kata membosankan?'', ''Tadi lain, Amir tak nampak benda tu lagi..."

Masa kat atas Gondola tu, Aisha sibuk la, takut jatuh..."Sat gi jatuh, cemana?''

p/s- Malam tadi masa tgk tv, ada iklan DIGI, Mummy saja la nak tanya Amir.. "DIGI tu apa", Jawab Amir.."Ala amir tahu, DIGI tu orang kuning"...Hahaha Mummy, Abah ngan Mak Tok ketawa golek2...


Thursday, 5-Apr-2007 02:11 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Friday, 23-Mar-2007 05:37 Email | Share | | Bookmark
Kenduri kawen dan majlis tunang

Sarah dan suami-baru tau nama betul Sarah ialah Siti Syakirah.he
Bakul buah dr mummy
Buah, kekek dan coklat
View all 6 photos...
Kenduri kawen Sarah, sepupu mummy d Melaka. Anak ke 5 tok su Amir..(hmm tok Su amir ada 12 org anak). Dan majlis tunang sepupu lelaki mummy d Gombak, anak tok Long Amir. Buah dalam bakul tu mummy yg gubah.. . Mummy buat 3 hantaran, Buah, Kek(beli aje) dan Coklat Ferero Roche(Betul ke eja?)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net